VLEES

Als een rund klaar is voor de slacht nemen we contact op met onze vaste slager Geert van den Akker uit Overlangel.
Na de slacht worden de mooiste stukken vlees zorgvuldig geselecteerd, gesneden en in porties verpakt.

Het overige vlees wordt verwerkt in onze hamburgers en saucijzen.

"Om te zorgen dat de kwaliteit van het vlees zo optimaal mogelijk is, verpakken wij het vlees en vriezen het daarna direct voor u in.

Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, het vlees kan lang bewaard worden en we voorkomen dat het vlees taai wordt tijdens het bereiden"

Wij verkopen onze vleespakketten vanuit de boerderij locatie in Neerloon.

Enkele producten zijn ook in losse porties te koop. Zie hieronder het assortiment.


Vlees assortiment:

Op dit moment is ons vlees uitverkocht!!!

 



Heeft u nog vragen, stel deze dan via ons contactformulier.



RECEPTEN:

 

Gemarineerde Biefstukreepjes In De Wok
Word – 259,3 KB 1229 downloads

Heerlijke Stoofpot
Word – 66,3 KB 901 downloads
Rosbief Braden
Word – 357,1 KB 901 downloads